V Číne iba jedno dieťa… Ostatné komunisti zabijú… (HROZNÉ!!!)

25. októbra 2010, bartkovsky, Nezaradené

Len pred dvoma týždňami svetové média zverejnili ďalší strašný prípad. Do domu 36-ročnej Siao Ai-jing nečakane vstúpili neznámi ľudia. Išlo o pracovníkov Úradu plánovaného rodičovstva. Budúcu mamičku v ôsmom mesiaci tehotenstva začali sácať a kopať do brucha. Neskôr ju odvliekli do nemocnice, kde jej bola nedobrovoľne vpichnutá injekcia na usmrtenie plodu. Siao porodila mŕtvy plod o štyri dni neskôr. „Mala som dieťa. Cítila som jeho pohyb vo mne. Viete si predstaviť ako sa teraz cítim?” pýta sa nešťastná matka. Dôvodom jej násilného potratu bolo porušenie politiky jedného dieťaťa. Siao Ai-jing a jej manžel Luo Jan-čchuan už totiž majú jednu 10-ročnú dcéru. „Bola nadšená, že bude mať bračeka alebo sestričku. Neviem, ako jej vysvetlím, čo sa stalo,”hovorí Luo.

asian_baby

Luo sa obrátil na políciu, ktorá tvrdí, že tento problém nespadá do ich právomoci. Právnici im vraj nemôžu pomôcť a miestne média udalosť nechcú zverejniť.

Nebol to iba jediný prípad. V krajine sa tak každoročne vykoná asi 13 miliónov potratov.

O tomto neľudskom, hroznom, nezmyselnom, krutom a vraždiacom komunistickom systéme a jeho politike jedného dieťaťa sa môžte viac dočítať v článku, ktorý som napísal: http://bartkovsky.blog.sme.sk/c/245359/Vrazdiaci-komunizmus-v-Cine.html